Workshops

Onderstaande informatie betreft hoe de Workshops werden gegeven bij Dierenspeciaalzaak Wesdijk. Helaas is deze winkel overgenomen door een grote keten en is Denise hier niet meer fysiek werkzaam. Lees vooral het volgende kopje voor meer informatie.

Je bent welkom met je eigenlijk 80cm huisvesting maar je kan ook gebruik maken van een bak die al aanwezig is; deze kan je aan het eind van de workshop met een leuke korting aanschaffen!

Tijdens deze workshop leer je op een leuke manier de basis van een HamsterScaping inrichting. In het kort wordt uitgelegd waarom we voor deze manier kiezen, wat het inhoud, de voordelen hiervan en wat je nodig hebt. Je bent vrij om de gehele workshop je vragen te stellen. Tijdens de workshop loopt Denise rond tussen alle deelnemers om ze te ondersteunen daar waar nodig. Er wordt gelet op de manier van inrichten, op veiligheid en of de ruimte dusdanig wordt benut dat het hamstertje er de voordelen van kan ervaren. Het blijft natuurlijk draaien om jouw hamstertje. Het duurt soms even voor iedereen de kneepjes onder de knie heeft, maar geloof mij! Al snel is iedereen fanatiek aan het scapen, inclusief papa’s & mama’s die ‘alleen maar meekomen’ en ontstaat de één na de andere toffe scape.

Aan het einde van de workshop is de ruimte gevuld met ontzettend toffe HamsterScaping bakken. Dat worden vele blije hamstertjes, wellicht zelfs wel met een upgrade? Naast een leuke avond krijg je ook nog eens leuke kortingen op verschillende HamsterScaping gerelateerde producten.

De workshop is zeker de moeite waard. Vele scapers zijn je al voor gegaan. Wist je dat er na een workshop met regelmaat leuke & positieve reacties komen? De mensen ervaren een hele andere, vooral vriendelijkere en ook actievere hamster. Daar wordt je toch vrolijk van? 🙂

Een blije hamster is een blije baas

Denise

Workshops

Vanwege Corona is het op dit moment niet mogelijk om workshops te plannen. Daarnaast is de plek waar HamsterScaping is ontstaan overgenomen door een andere keten, Denise is hier niet meer fysiek werkzaam. Zij heeft haar eigen webshop; Little Paws Pet Shop, en biedt op dit moment online workshops aan. In de toekomst zal zij in contact met bedrijven weer fysieke workshops organiseren.

Wil je deelnemen aan een online workshop? Neem dan hier een kijkje: Klik