Workshops

Dierenspeciaalzaak Wesdijk te Barendrecht heeft de mogelijkheid om de Workshop ‘Hamsterscaping’ bij te wonen. Deze workshop wordt gegeven door Denise. De workshop vind veelal plaats op een Vrijdag avond op de eerste etage in de winkel. De workshops is voor zowel jong als ‘oud’!

De workshop begint met een korte intro waarom we voor Hamsterscaping kiezen, wat het is, de voordelen en wat je nodig hebt, natuurlijk is er ook ruimte om vragen te stellen; maar dat blijft de hele workshop mogelijk! Voor iedere deelnemer is er een volglas aquarium van 80x35x40cm aanwezig, behalve als zij hun eigen bak hebben meegenomen.

Tijdens deze workshop loopt Denise rond tussen alle deelnemers om te helpen met het scapen. Naast dat er natuurlijk gelet wordt op het veilig plaatsen van alle spullen is het ook van belang dat de ruimte nuttig wordt ingericht zodat de hamster zijn of haar instinct kan blijven uitvoeren. Soms duurt het even, maar voor je het weet staat iedereen fanatiek te scapen (en doen zelfs de papa’s & mama’s ook mee!) en ontstaat de ene na de andere toffe Scape!

Eenmaal aan het einde van de workshop staan er prachtig ingerichte verblijven. Welke hamsters mogen straks gaan genieten in zo’n prachtige bak!? Het mooie aan het deelnemen van deze Workshop is dat Dierenspeciaalzaak Wesdijk de deelnemers een beetje tegemoetkomen. Een leuke korting voor eenieder die deze avond wat, of alles(!) mee naar huis neemt!

Zelfs weken later komen er nog leuke feedback reacties binnen dat mensen een hele andere, vriendelijkere & bijvoorbeeld ook actievere, hamster ervaren. Dáár doe je het toch voor!

* Workshop Hamsterscaping Data *

Momenteel zijn er geen Workshops gepland, dit heeft te maken
met langdurige afwezigheid van Denise.
Interesse om mee te doen? Stuur een email naar Dieren@Wesdijk.nl

Houd vooral deze pagina, onze facebookpagina & de facebookpagina van Dierenspeciaalzaak Wesdijk goed in de gaten voor nieuwe data!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~