Facebook Bestanden

Sinds eind oktober 2016 heeft HamsterScaping haar eigen Facebook-groep gekregen. Een plek waar jong en oud, beginner en ‘prof’, bij elkaar kunnen komen om hun prachtige creaties te delen. Naast het delen van Scapes is het ook een plek om vragen te stellen en te leren van elkaar. Voor het stellen van algemene vragen kan men terecht bij de HamsterScaping Facebook pagina of, als je geen Facebook hebt, via het e-mail adres HamsterScapingOfficial@hotmail.com. Op deze manier staan we op meerdere fronten voor je klaar!

Natuurlijk heeft niet iedereen Facebook. Het is van groot belang dat alle belangrijke informatie voor iedereen binnen handbereik is. En daarom werken we er aan om alle belangrijke informatie ook via deze website met jullie te delen. De informatie is in zowel het Nederlands als in het Engels en kunnen zo af en toe een update krijgen; op deze manier doen we ons best om informatie te allen tijde up to date te houden.

De volgende onderwerpen kan je binnenkort teruglezen op de website:
* Mos
* Bodembedekkingen
* Drinkbak of Drinkfles?
* Echte Planten
* Low Budget huisvesting
* Deksel
* Ongedierte

Daar worden in de toekomst de volgende onderwerpen nog aan toegevoegd:
* Ik wil een hamster
* Een nieuwe hamster & HamsterScaping?
* EHBG – Eerste hulp bij graven
* Flyers

Heel veel plezier met de nieuwe informatie die binnen handbereik is gekomen en mochten er vragen zijn die voor jou nog steeds onbeantwoord zijn? Stuur dan vooral een e-mail naar het bovenstaande e-mail adres.